Groepstrainingen

Lees meer
Praktijk De Burcht

Rots & Water training

Vanuit Praktijk De Burcht bieden wij een basistraining Rots en Water aan. Rots en Water is een weerbaarheidstraining. Kinderen leren er meer zelfvertrouwen te ontwikkelen én zichzelf beter te beheersen. Ze leren op te komen voor zichzelf. Daarnaast leren kinderen er ook beter samenwerken met anderen.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Oudertraining: Autismespectrum stoornis beter begrijpen

Deze vorming gaat in op de opvoeding van kinderen met autisme spectrum stoornis. Er wordt in een groep van ouders samengewerkt rond essentiële thema's binnen het opvoeden.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Mindfulness

Loop je vaak verloren in negatieve gedachten? Betrap je jezelf op een continue stroom van zelfkritiek? Mindfulness based cognitieve therapie is een effectieve manier om in groep op een andere, vriendelijkere en meer open manier om te gaan met jezelf.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Slaaptraining

Lang wakker liggen? Veelvuldig wakker worden? Te vroeg wakker worden? En vervolgens niet uitgerust en vermoeid aan de dag beginnen? Dan kan deze training zinnig zijn voor u.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Emotieregulatie

Heftige emoties hanteren is niet eenvoudig. Soms geraak je volledig overspoeld door nare emoties waar je geen weg mee kan. Het kan dan zijn dat je van alles probeert om maar weg te kunnen met deze emoties. In deze training gaan we proberen om een betere manier om te gaan met lastige emoties.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Beter omgaan met piekeren

Soms pieker je je suf. Je maakt je continu zorgen waardoor je alle courage verliest om actie te ondernemen. Het piekeren neemt de overhand en je hebt het gevoel het piekeren niet meer de baas te kunnen?

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x