Groepstrainingen

Lees meer
Praktijk De Burcht

Mindfulness

Loop je vaak verloren in negatieve gedachten? Betrap je jezelf op een continue stroom van zelfkritiek? Mindfulness based cognitieve therapie is een effectieve manier om in groep op een andere, vriendelijkere en meer open manier om te gaan met jezelf.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Slaaptraining

Lang wakker liggen? Veelvuldig wakker worden? Te vroeg wakker worden? En vervolgens niet uitgerust en vermoeid aan de dag beginnen? Dan kan deze training zinnig zijn voor u.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Emotieregulatie

Heftige emoties hanteren is niet eenvoudig. Soms geraak je volledig overspoeld door nare emoties waar je geen weg mee kan. Het kan dan zijn dat je van alles probeert om maar weg te kunnen met deze emoties. In deze training gaan we proberen om een betere manier om te gaan met lastige emoties.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Beter omgaan met piekeren

Soms pieker je je suf. Je maakt je continu zorgen waardoor je alle courage verliest om actie te ondernemen. Het piekeren neemt de overhand en je hebt het gevoel het piekeren niet meer de baas te kunnen?

Lees meer
Praktijk De Burcht

Oudertraining - Uitdagende kinderen

Kinderen opvoeden is altijd een uitdagende opdracht. Soms wordt dit zo’n grote uitdaging dat extra ondersteuning zoeken een goed idee is.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x