Voor professionals

Hieronder een greep uit ons recente aanbod voor professionals

Lees meer
Praktijk De Burcht

Supervisie voor (klinisch) psychologen

Supervisie is een essentieel onderdeel van het groeiproces voor (klinisch) psychologen. Wij bieden supervisie mogelijkheden vanuit de cognitieve gedragstherapie. Zowel Prof. Vanden Bogaerde en Prof. Koster zijn erkende supervisoren bij de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Informeer gerust voor de mogelijkheden.

Lees meer
Praktijk De Burcht

CGT na ernstige COVID

Onze praktijk ontwikkelde een behandelleidraad voor patiënten die psychische klachten ontwikkelden na het doormaken van ernstige COVID-19 klachten en/of opname. Deze behandelleidraad werd uitgegeven door ACCO en hieromtrent geven onze medewerkers ook workshops en lezingen.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Ondersteuning voor zorgteams/zorgpersoneel

De coronacrisis heeft een grote impact op zorgteams en zorgprofessionals die hun werk dienen te doen in erg belastende onzekere omstandigheden. Vaak kunnen deze teams wat coaching en ondersteuning gebruiken bij het omgaan met de hoge stressniveaus die de coronacrisis met zich meebracht.

Lees meer
Praktijk De Burcht

Webinar Faalangst voor leerkrachten / zorgleerkrachten

Leerkrachten worden regelmatig geconfronteerd met faalangst bij hun leerlingen. In deze interactieve workshop gaan we in op de wetenschappelijke stand van zaken én de praktische aspecten van faalangst detecteren en leerlingen hiermee helpen.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x