Marcia Verhulst

Ik ben Marcia, Erkend Klinisch Psycholoog (sinds 2008) en Gedragstherapeut (sinds 2017).

Als 16-jarige ging ik mee op kamp als begeleidster bij kinderen met ASS. Ik ontmoette stuk voor stuk unieke kinderen en wou hen graag verder coachen op het - toch wel soms moeilijke - levenspad. Doorheen mijn hogeschool carrière en universiteit verdiepte ik me steeds verder in ASS. Na mijn studies volgde ik ook het postgraduaat Autismespectrumstoornis op de Arteveldehogeschool en Master SEN autismespecialist aan de Fontys hogeschool in Tilburg/Utrecht. 


Ik blijf me verder doorheen allerlei opleidingen (rots en water, kinderyogadocent, relaxkids, mindfulness, ABC Circuit trainer, brainblocks ambassadeur en ACT) verdiepen en benader ieder kind met ASS en gezin vanuit hun noden, een aanpak op maat dus. 

In 2008 ging ik aan de slag in het CAR en had als hoofddoelgroep kinderen met ASS. Ik deed er zowel diagnostisch werk als therapeutisch werk. 

Vanaf juli werk in Praktijk De Burcht en zal ik me richten tot kinderen met ASS, de begeleiding van de ouders en het netwerk. 

Verder ben ik eveneens beschikbaar om het inleefcircuit (ABC-circuit volgens recente inzichten) rond ASS te verzorgen. Ik geef ook vormingen op scholen en organisaties.Erkenningsnummer: 802107652{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x